Nobis Hotel

Nobis Hotel är ett fristående och oberoende samtida lyxhotell med 201 rum, inrymt i två magnifika byggnader från slutet av 1800-talet på Norrmalmstorg mitt i centrala Stockholm. Nobis Hotel erbjuder all den bekvämlighet och service som någon internationell affärs- och/eller nöjesresenär kan begära, i en avspänd, klassisk men samtida elegant miljö. Vår ambition på Nobis Hotel är att bjuda våra gäster bara det bästa i varje detalj — och gärna någonting utöver detta.

http://www.nobishotel.se/

Nobis Hotel

Miss Clara Hotel

På Miss Clara Hotel, nobiskoncernens senaste tillskott, bor du i en av Stockholms bäst bevarade Art Nouveau byggnader i hjärtat av innerstaden. Läget, med promenadavstånd till såväl centralstationen, det kungliga slottet liksom ett stort utbud högklassiga restauranger och exklusiv shopping, skapar den idealiska utgångspunkten för att utforska Stockholm.

http://www.missclarahotel.com/

Miss Clara Hotel

Hotel Skeppsholmen

Upptäck en stadsoas med en känsla av avslappnad och en varm, charmig och omtänksam personlighet. Hotel Skeppsholmen är en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en historisk byggnad från 1699. En stilla oas mitt i det myllrande Stockholm city, i stadens konstnärliga mitt med internationella berömdheter som Moderna Museet och Arkitekturmuséet som närmaste grannar.

http://www.hotelskeppsholmen.se/

Hotel Skeppsholmen

Hotel J

Hotel J, ett ”Design Hotels™”, ligger bland ståtliga ekar och tallar på en av Stockholms absolut mest natursköna och spektakulära platser med en betagande och milsvid utsikt över Kungliga Djurgården, Lidingö, båtlivet Saltsjön och hamninloppet. Inspirationen från ett klassiskt sommarhus i seglarstaden Newport sitter i väggarna – en kombination av tidlös lyx och genuin hemtrevnad, färgerna rött, vitt och blått tillsammans med oljad ek och mörklaserade golv.

http://www.hotelj.com/

Hotel J

Stallmästaregården

Stallmästaregården är en idyll med citykänsla, välkommen till porten till Stockholm och medlem i Design Hotels. Hotellet och Restaurangen omges av en lugn och rogivande miljö med utsikt över trädkronorna och Brunnsviken i Kungliga Hagaparken, Stockholms Nationalstadspark, bara en kort promenad från Stockholms city.

http://www.stallmastaregarden.se/

Stallmästaregården