Om oss

Nobis AB är en av Skandinaviens ledande koncerner inom hotell-, mötes- och restaurangnäringen som driver förutom Operakällaren och nattklubben Café Opera kända varumärken såsom designhotellen Nobis Hotel, Stallmästaregården, Hotel J och Hotel Skeppsholmen, Miss Clara Hotel, Giro Pizzeria, Restaurant J och mötesplatserna J:s Tornvilla och J:s Fabrikörsvilla.

Tradition, kvalitet och nytänkande är ledord för Nobis som har drygt 450 anställda och en årsomsättning på ca 700 miljoner kronor. Företagets anor kan spåras så långt bak i tiden som 1600-talet, då det för första gången bedrevs krogverksamhet på Stallmästaregården. Det nuvarande Nobis började ta form 1987 när Alessandro Catenacci köpte bolaget. Nobis är idag en expansiv koncern som på de senaste sex åren mer än fördubblat sin omsättning. Inom koncernen finns stor samlad erfarenhet och kunskap om hotell- och restaurangnäringen. Detta har gjort det möjligt att diversifiera verksamheten till nya områden med bibehållen hög nivå som branschen och gästerna kommit att förvänta sig av Nobis. Flertalet av Nobis hotell och restauranger är Svanenmärkta!

Koncernen har också finansiell kraft för fortsatt expansion och är idag inblandad i flera internationella projekt med fokus på Brasilien, nya hotell och mötesplatser i centrala Stockholm samt utveckling av existerande anläggningar.

Det som ytterst förenar bolagen i Nobis - igår, idag och imorgon - är ett fokus på kvalitet och noggrannhet med alla de detaljer som ger varje enskild gäst en upplevelse värd att minnas.