Caina

Caina serverar klassisk italiensk mat gjord på dem bästa råvarorna som finns att erbjuda. Vi har en vinlista som huvudsakligen består av italienska viner. Menyn och vinlistan varierar under året och inriktar sig på olika Italienska distrikt under olika tider av året.

http://www.nobishotel.se/restaurang

Caina

Operakällarens Matsal

Operakällarens Matsal serverar internationell haute cuisine, signerad Stefano Catenacci. I vår vinkällare finns ett stort urval av utsökta viner från hela världen. Operakällaren har egen champagne, calvados, whiskey och snapsen Stenborgare. Operakällaren har en stjärna och hela fem röda bestick i Guide Michelin och är även medlem i "Les Grandes Tables du Monde/Traditions & Qualité" - en sammanslutning av världens förnämsta restauranger.

http://operakallaren.se/operakaellarens-matsal

Operakällarens Matsal

Restaurang Miss Clara

Restaurang Miss Clara serverar moderna tolkningar av klassiska svenska och internationella brasserie-rätter. Med vår ambitiösa och ansvarsfulla matfilosofi kan du här, med gott samvete och god aptit, njuta av fantastisk mat från tidig morgon till sen kväll.

http://www.missclarahotel.com/restaurang

Restaurang Miss Clara

Långa Raden

På Hotel Skeppsholmen är vår ambition att skapa en skön miljö för vad vi kallar "Social Dining”, där hotellgäster blandas med Stockholmare och andra gäster från när och fjärran. Ett ställe du kan titta förbi på en drink, en middag eller en klassisk fika; från tidigt på morgonen till nattakvisten.
Vårt mål är att förena det bästa av det svenska köket med inspiration både från dagens matlagning och våra traditionella råvaror, med en modern twist, hög kvalitet och en gnutta humor.

http://www.hotelskeppsholmen.se/restaurang

Långa Raden

Giro

Giro är ett resultat av ett genuint samarbete baserat på likasinnade värderingar, här möts Nobis och en av världens äldsta pizzerior Da Michele. Vi skapar pizzor tillsammans med bagare från Da Michele som efterföljer traditionen av en speciell jäsningsteknik och toppar det med våra egna varianter av den hyllade pizzan.

http://www.giropizzeria.com/

Giro

Restaurant J

Restaurant J, ett marint brasserie i Nacka Strand, vilar precis vid vattenbrynet och marinan med en fantastisk utsikt över den vackra fjärden. En mer havsnära måltidsupplevelse kan du knappast få, endast 10 minuter från Stockholms city. När uteserveringen är öppen kan hela 250 gäster njuta av maten och miljön. Inne i den ljusa och marint inredda restaurangen med 90 sittplatser serveras amerikanskinspirerad brasseriemat med tonvikt på fisk och skaldjur. Enkelt men förstklassigt är ledorden.

http://www.hotelj.com/restaurang

Restaurant J

Bakfickan

Operakällarens populära Bakfickan ligger i anslutning till Operabaren. En liten och intim krog med plats för endast 28 personer. Här är det alltid liv och rörelse.
På Bakfickan bokar du inte bord, utan slinker in och tar plats vid den berömda u-formade bardisken eller något av de små borden längs med väggarna. Bakfickans specialitet är vällagad husmanskost. På sommaren lockar uteserveringen mot Jakobs Torg och Kungsträdgården.

http://operakallaren.se/bakfickan

Bakfickan

Operabaren

Granne med Café Opera ligger klassiska Operabaren. Originalinredningen är intakt och miljön är unik med sin blandning av jugend och engelsk herrklubb. Ett besök på Operabaren är som att ta ett steg 100 år tillbaka i tiden till 1905 då baren öppnade. Allt sedan dess lockar restaurangen en brokig blandning av gäster; konstnärer, författare, affärsfolk och artister.

http://operakallaren.se/operabaren

Operabaren

The Bistro

Bistron serverar Stuzzichinis, paninis med italienska delikatesser och matiga sallader. I inredning och känsla är Bistron inspirerad av klassiska italienska barer, där man verkligen kan se, lukta och smaka italiensk mat och dryck så snart man kommer in i lokalen.

http://www.nobishotel.se/restaurang

The Bistro